Cadeauwinkel

GildeHof is gelegen op het terrein van locatie de LosserHof waar iedereen van harte welkom is.

 

De activiteiten afdelingen en ateliers

De locatie de LosserHof is onderdeel van De Twentse Zorgcentra waar zorg en ondersteuning wordt geboden aan mensen met een verstandelijke beperking. Ze wonen en werken in een veilige omgeving waarbij individuele doelen worden nagestreefd. Ook externe deelnemers vinden hier een zinvolle dagbesteding.

De activiteiten afdelingen en ateliers van de LosserHof geven inzicht in de ambachtelijke wijze waarop de deelnemers prachtige producten maken.

Ons assortiment »

 

De locatie beschikt over een Kaarsenmakerij, Papierschepperij en Inmakerij. Het Keramisch Atelier, Teken- en Schilder Atelier, en Textiel Atelier.

 

In het Teken- en Schilder, Keramiek en TextielAtelier wordt kunst gemaakt te huur of te koop in GildeHof.

Onze kunst wordt gehuurd\ gekocht door particulieren, bedrijven,scholen en kantoren.We houden expossities en doen o.a mee met de Art Brut Biennale.

 

In de Kaarsenmakerij wordt op handmatige wijze gewerkt, wat resulteert in een eerlijk en ambachtelijk product. Door het gebruik van diverse technieken is er een groot assortiment kaarsen.

 

In de Papierschepperij worden producten vervaardigd van handgeschept of gerecycled papier, zoals wenskaarten, slingers, inpakpapier en figuren van papier-maché.

 

Bij de Inmakerij worden kisten met fruit en vruchten en verwerkt tot vruchten jam en sap waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van fruit van eigen bodem.

 

Overige ateliers en activiteiten afdelingenArtdesch in Almelo, de Kubiek in Rijssen, de Noaber in Lonneker het Workhome en de Groenderij.

 

 

Kunstwerken van onze kunstenaars zijn te huur voor € 37,50 per jaar (tussendoor kan gewisseld worden).

 

Alle kunstwerken zijn te bekijken onder Kunstuitleen.