Cadeauwinkel

GildeHof is gelegen op het terrein van locatie de LosserHof bij kinderboerderij 'de Wollewei' waar iedereen van harte welkom is.

 

De activiteiten afdelingen en ateliers

De locatie de LosserHof is onderdeel van De Twentse Zorgcentra waar zorg en ondersteuning wordt geboden aan mensen met een verstandelijke beperking. Ze wonen en werken in een veilige omgeving waarbij individuele doelen worden nagestreefd. Ook externe deelnemers vinden hier een zinvolle dagbesteding.

De activiteiten afdelingen en ateliers van de LosserHof geven inzicht in de ambachtelijke wijze waarop de deelnemers prachtige producten maken.

Ons assortiment »

 

De locatie beschikt over een Kaarsenmakerij, Papierschepperij en Wijnmakerij. Het Keramisch Atelier, Teken- en Schilder Atelier, en Textiel Atelier.

 

In de Kaarsenmakerij wordt op handmatige wijze gewerkt, wat resulteert in een eerlijk en ambachtelijk product. Door het gebruik van diverse technieken is er een groot assortiment kaarsen.

 

In de Papierschepperij worden producten vervaardigd van handgeschept of gerecycled papier, zoals wenskaarten, slingers, inpakpapier en figuren van papier-maché.

 

De Wijnmakerij beschikt over een eigen wijngaard op het terrein van de LosserHof. Er worden kisten met fruit, vruchten en bloemen verwerkt tot vruchten wijn en jam waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van fruit van eigen bodem.

 

Overige ateliers en activiteiten afdelingenDac Art Desch in Almelo , De Kubiek in Rijssen, samenwerkingsverband boekbinderij de Werkwijzer

 

 

Kunstwerken van onze kunstenaars zijn te huur voor € 37.50 per jaar (tussendoor kan gewisseld worden).

 

Alle kunstwerken zijn te bekijken onder Kunstuitleen.